Els psicòlegs consideren ‘creïbles’ les versions dels nens que haurien patit abusos a la casa de colònies de Joanetes

ACN. Els psicòlegs que han declarat en el judici contra el cuiner acusat d’abusos sexuals durant unes colònies a la Garrotxa han considerat ‘creïbles’ les versions dels menors. Segons els perits, després que els nens els relatessin els suposats tocaments, no van veure ‘cap indicador que portés a concloure que fabulaven’. Després de la vista oral, les acusacions pràcticament han mantingut la demanda de pena per al processat. El processat, Donald Máximo S.A., s’enfronta a un total de 13 anys de presó. El cuiner ha aprofitat el darrer torn de paraula per mantenir la seva innocència i explicar que, si algun cop va arribar a tocar la panxa a algun dels nens, era perquè hi va haver una passa de gastroenteritis.