Delimiten les zones d’aparcament a l’Alta Garrotxa

El Consorci de l’Alta Garrotxa ha delimitat un total de 30 places a la pista de Riu, que surt de Santa Cecília de Sadernes i que és un dels accessos més transitats pels excursionistes que visiten l’Alta Garrotxa. Concretament s’han ordenat els aparcaments que ja hi havia al Pas dels Aures, on s’han fixat 11 places; 14 més a Castell s’Espasa i 5 a l’Hort d’en Roca. El 21 d’abril es començarà a regular l’accés a aquesta zona de l’Alta Garrotxa, coincidint amb l’arribada del bon temps i de cada cop més visitants. L’altre canvi a la zona es troba a l’aparcament de la cruïlla de la Muntada i la pista que porta a Can Agustí, que queda restringit als vehicles de manteniment i servei de la zona. El Consorci continua recomanant als excursionistes i escaladors que deixin el vehicle al pàrquing de Sadernes, que té 200 places.

x