Els secrets del fons marí arriben a la Garrotxa

Quins són els secrets del fons marí? A aquesta pregunta volen respondre les professores del taller impulsat pel Museu de la Técnica de l’Empordà, la Fundació Padrosa i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, que aquests dies recorre les biblioteques locals i comercals de tota la demarcació de Girona. Ahir van ser a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot, en el primer dels tres tallers que han programat i que s’aniran desenvolupant en les properes setmanes. Del mar a la biblioteca. Així s’anomena el cicle de tallers que aquests dies recorre les biblioteques gironines. Ahir els nens i nenes que hi participen al taller organitzat a la biblioteca Marià Vayreda d’Olot van aprendre les diferents espècies marines que s’hi poden trobar, animals vegetals i fins i tot microscòpiques. L’objectiu dels promotors d’aquests tallers és apropar als infants les ciències del mar. Els tallers estan destinats a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Els propers tallers es faran els dies 15 i 22 d’aquest mes, tot i que la inscripció es feia de manera prèvia i les places ja estan cobertes. Tot i així, aquestes activitats no seran les últimes. La biblioteca d’Olot seguirà apostant per aquests tipus de tallers en què els nens i nenes aprenen alhora que es diverteixen.