El patinatge català, als peus del CPA Olot

El Club Patinatge Artístic Olot no és supersticiós, confia en el seu talent, i això li ha valgut per guanyar el campionat català amb la seva darrera coreografia i després d’aconseguir el campionat provincial. Les patinadores olotines segueixen escalant els campionats fins la seva gran meta, el torneig mundial. El CPA Olot va guanyar el títol del campionat de grups de xou de patinatge artístic, celebrat a Reus, amb l’espectacle superstició, el mateix amb el qual intentarà el títol de campió del món. Les olotines van aconseguir una puntuació de 95,9, només dos punts més que la del Reus Deportiu, que va acabar segon amb la coreografia Revelat. El Patinatge Masnou va completar el podi amb Corrents plàstiques. De la seva banda, l’equip B del Club Patinatge Artístic Olot, es va emportar una merescuda setena posició amb l’original coreografia Temptació.