Els documentals de l’Olot.doc a Olot Televisió

La mostra internacional de documentals Olot.doc emet a través d’Olot Televisió els documentals de producció local de la passada edició. Es podran veure a partir d’aquest dijous a les 15.05, 17.00, 21.10 i 23.00 i al llarg de quatre setmanes. Cadascun es tornarà a emetre el dimarts següent. Els treballs seleccionats són La memòria històrica de l’escola franquista, un treball de l’IES Montsacopa dirigit per Jesús M. Gutiérrez i Toni Herrero; Kker Bad. Aixeca’, de Marc Planagumà; Tu tens rellotge, jo tinc temps, de l’IES Garrotxa, i Evolució urbanística d’Olot (II), del Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa. Amb aquests programes, l’organització de la mostra i la direcció d’Olot Televisió mostren el seu suport a les produccions locals –ja sigui per tema o autoria– fetes i pensades a casa nostra, un dels objectius fundacionals de l’Olot.doc. Mentrestant, s’ultimen els detalls de la sisena edició de la mostra, que se celebra del 17 al 20 de març.

Deixa un comentari