Un pacient que viatjava amb ambulància surt del vehicle i intenta suïcidar-se

L’helicòpter dels bombers ha rescatat una persona a la sortida de Castellfollit direcció Montagut, poc després de les nou del matí. Segons les primeres informacions, un home que viatjava en ambulància direcció Girona hauria sortit del vehicle i s’hauria llençat del pont, en una zona on el desnivell és de 10 metres. Es tracta d’una temptativa de suïcidi, de la qual es desconeixen els detalls. El ferit s’ha traslladat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Ensurt per un fort olor de gas a la Plaça Mercat d’Olot

Els veïns i usuaris de la Plaça Mercat d’Olot s’han emportat un bon ensurt aquest migdia. Una persona que resideix a la zona ha trucat als bombers alertant d’una forta olor de gas provinent del pàrquing que hi ha just a sota de la Plaça Mercat. Els bombers han entrat al subterrani i, tot i constatar la mala olor, un primer anàlisi ha descartat que hi hagués presència de gas. De totes maneres els tècnics de Gas Natural treballaran avui per descartar qualsevol anomalia i garantir que la instal·lació no pateix cap deficiència. Al voltant de les dotze del migdia les dues dotacions dels bombers de la Generalitat han deixat la zona.