El príncep Felip inaugura el Museu d’Arts Gràfiques d’Alzamora Group a Sant Joan les Fonts

La Garrotxa ha rebut la visita del Príncep d’Astúries i de Girona, Felip de Borbó. El príncep ha visitat primerament les instal·lacions del Centre d’Educació Especial Joan XXIII, que darrerament han passat per un procés d’ampliació i millora. Posteriorment ha visitat la nau que l’empresa Alzamora Group té a Begudà, Alzamora Pakaging. Allà ha inaugurat el museu d’impremtes impulsat per l’empresari Pere Alzamora. El nou equipament exhibeix una mostra de maquinària d’impremta única a Catalunya, amb peces que es remunten al segle 17, i és la col·lecció privada d’aquesta temàtica més completa de l’Estat espanyol. El Príncep ha fet aquesta visita en aquests dos punts de la comarca acompanyat pel conseller de cultura, Ferran Mascarell.

x