Llibertat provisional pel gerent de Gisa i l’empresari imputats per suborn i alteració de preus públics

ACN.- El gerent de Carreteres a Girona de Gisa, Jordi Vergé, i l’empresari Juan Mozo Llambi han quedat en llibertat provisional aquest divendres després de passar a disposició judicial per presumptes irregularitats en l’adjudicació d’obres de l’empresa pública Gisa. Tots dos s’han negat a declarar davant de la jutgessa per recomanació dels seus advocats ja que el cas està sota secret de sumari i no coneixien els fets concrets que se’ls imputen sinó només els delictes: suborn i maquinació per alterar els preus públics. Segons han explicats els advocats, Francesc Jufresa i Carles Monguilod, la fiscalia ha demanat presó provisional incomunicada, cosa que han considerat ‘desproporcionat i no vist en 30 anys’.

Deixa un comentari