Èxit del primer Memorial Ernest Lluch, impulsat per la PB d’Olot i Comarca

Ernest Lluch i la seva relació amb el Barça van omplir dissabte durant dues hores l’Esplai d’Olot de La Caixa. La Penya Barcelonista d’Olot i comarca va organitzar el col·loqui en col·laboració amb la Fundació Ernest Lluch. Al final de l’acte, van signar un conveni per repetir el debat els propers anys. Un debat, recordem-ho, centrat en el desaparegut Lluch i la seva relació amb el Barça. El periodista esportiu d’El País Ramón Besa va ser el que més es va estendre dels ponents. Besa va reflexionar sobre l’aportació de Lluch al Barça, i la dimensió social que li donava. Dissabte l’Esplai d’Olot de la Fundació La Caixa es va omplir de públic, entre el que hi havia diverses personalitats de la societat civil olotina i diferents membres del Futbol Club Barcelona i la seva Fundació. El pare del futbolista Martí Riberola, fill de Les Preses i ex-jugador del Barça cessat a un altre equip hi va intervenir per parlar de la recent polèmica sobre la marxa dels jugadors de La Masia. També es va demanar al directiu del Barça que “estiressin la manta fins al final”, en relació amb la denúncia del club a l’expresident Laporta. Al final de l’acte es van entregar una litografia del pintor Xavier Carbonell als assistents, i es va materialitzar l’acord entre la Fundació Ernest Lluch i la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca amb la signatura del conveni de col·laboració. Seguidament es va fer un sopar de germanor.

 

x