L’Olot aconsegueix tres punts d’or contra l’Igualada (3-2)

L’Estadi Municipal segueix sent un fortí per a la Unió Esportiva Olot, que va superar ahir l’Igualada per 3 gols a 2. Abel, Ferran i Dani Alonso van ser els autors dels gols de l’Olot, que va patir de valent per guanyar un rival directe i aprofitar l’Ensopegada del líder, el Vic. El Municipal presentava ahir una bona entrada per veure la reacció del seu equip després de la inesperada derrota a Olesa. En una primera part insípida i amb poc futbol, la primera aproximació va ser per als locals amb un tímid xut de Dani Alonso. Tot i la imprecisió i la mala primera part que van dur a terme, els olotins van ser els qui van intentar crear perill a la porteria contrària, i en el minut 30 van rebre el premi del gol. Robert entra dins l’àrea i el defensa li fa un penal de llibre. Abel no va fallar, però el porter va estar a punt d’aturar el seu llançament. Abans del descans Juanjo va poder anotar el segon, però el travesser ho va evitar.

En el segon període la tònica del partit va ser la mateixa, però es van veure quatre gols. El primer va ser de Ferran, a la sortida d’un córner. Tot just era en el minut 5 de la segona part, i a partir d’aquí els dos equips es van emplear a fons i la intensitat va ser màxima, i en ocasions es va veure un joc molt dur amb moltes faltes. Els visitants no van sortir del partit en cap moment i el primer gol va arribar al minut 65’, en una badada de la defensa olotina. Però llavors va aparèixer, com no, Robert, que no va marcar però es va treure una jugada magistral de la màniga per assistir a Dani Alonso, que no va fallar. Amb el 3 a 1 al marcador Robert encara podria haver fet el quart gol. El joc dur i les protestes dels jugadors van ser castigats per l’àrbitre, que va repartir un munt de targetes i va expulsar el visitant Gràcia. A falta de 5 minuts pel final Oriol va fer un gol espectacular aprofitant un rebuig fora l’àrea i va posar l’ai al cor als afeccionats locals. A més, el partit podria haver acabat en empat si l’Igualada hagués aprofitat una última ocasió clara ja en el temps afegit. Patiment al final del partit, però els tres punts es van quedar a casa.

Així doncs l’Olot va aprofitar la derrota del líder, el Vic, per 0-1 a casa contra el Sant Cristòfol, a més de guanyar i distanciar-se de l’Igualada, cinquè classificat

x