Primera derrota a casa del Garrotxa Rugby Club

El Garrotxa Rugby Club ha perdut a casa 10 a 64. És noticia perquè fins ara els teixons no havien perdut al seu camp, però no ho és tant si es té en compte la dimensió i qualitat del rival. L’Associació de Rugby Poble Nou és el primer classificat de la segona divisió catalana i només ha perdut un partit. Aquesta vegada s’han imposat als teixons per 10 a 64. Tot i això el Garrotxa van plantar cara fins que el físic els ho va permetre. L’Associació de Rugby Poble Nou compta amb una àmplia plantilla, i això els va permetre renovar gairebé tot l’equip a la segona meitat. Aquest fet sumat a les últimes baixes dels garrotxins, va fer que es passés d’un 10 a 28, a un 10 a 64 en els últims 20 minuts de partit. Ara el Garrotxa Rugby Club és el cinquè classificat de la categoria, i aquesta setmana es desplaçarà fins al camp del vuitè, l’Alella.