El CN Olot aconsegueix una medalla d’or, una de plata i dues de bronze al campionat d’Espanya

Bones notícies pel Club Natació Olot al campionat d’Espanya, celebrat aquest cap de setmana a Palma de Mallorca. Tània Ribes, Lídia Huete, Laia Coma i Àlex Charlesworth han aconseguit un or, una plata i dos bronzes certifiquen encara més la tretzena posició en categoria femenina a la classificació general espanyola. Àlex Charlesworth, Laia Coma i Lídia Huete en la categoría Júnior i Tània Ribes en Abosluta Jove són els quatre nedadors que s’han superat aquest cap de setmana a Palma de Mallorca. En un 90 % de les proves en què han participat, han millorat la marca personal.

Els quatre nedadors van accedir a 14 finals de les 15 proves en què van particiapar. Tània Ribes és l’actual campiona d’Espanya en 100 metres esquena, i va fer un 3er lloc en 200 esquena. Lídia Huete va aconseguir la plata i el bronze en les proves de 100 i 50 metres papallona. Laia Coma, amb dos quarts llocs en 100 i 200 esquena; i Àlex Charlesworth amb un quart en 50 papallona i un cinquè en 50 esquena es van quedar a les portes del bronze per qüestió de dècimes.

Entrenen una mitja de 3 hores diàries i això els ha permès millorar els registres personals en una edat en què el marge de millora sol ser reduït. Aquesta vegada, han batut els rècords del Club Natació Olot en 7 disciplines. La participació de les tres nedadores ha donat al club una tretzena posició global en categoria femenina.