El Carnestoltes infantil d’Olot reuneix a 4.000 persones

Més de 4.000 persones han ballat aquest dissabte al ritme del Carnestoltes infantil. Una xifra més elevada que l’any passat, com també ho és el nombre de grups de timbalers que hi han participat, que ja arriba a cinc. La jornada va començar dissabte al migdia amb la visita del Rei i la Reina carnestoltes a un supermercat del centre d’Olot, on van repartir caramels. A dos quarts de cinc començaven a concentrar-se els participants a la Plaça Clarà. Poc després començava la rua amb cinc grups de timbalers per animar-la, i el Rei i la Reina Carnestoltes al capdavant. El bon temps va acompanyar tota la jornada fins al final, que va rubricar el grup Sapastre amb una actuació a la plaça major. L’Agrupament Escola Nostra Dona del Tura, Rialles i Esplais de la Garrotxa organitzen el Carnestoltes infantil.