Demà es presenta el pla estratègic del comerç d’Olot

La regidoria de Promoció econòmica ha presentat el pla Estratègic de Comerç 2011-2014. Un estudi que analitza la situació comercial actual d’Olot, proposa objectius i també una sèrie d’actuacions per dinamitzar l’activitat. El pla es presentarà davant els comerciants demà a tres quarts de nou a l’ajuntament. L’empresa D’Aleph ha elaborat el Pla Estratègic Comercial 2011-2014, que analitza la situació de l’oferta i la demanda i també els accessos a les principals àrees comercials. Ja el 2005 es va redactar un pla pel període 2007-2011. Des de llavors però, l’urbanisme de les zones comercials ha canviat substancialment.

Un dels signes positius que es diagnostiquen és l’augment en l’atracció de compradors de fora del municipi, que ha passat d’un 20 per cent el 2005 a un 26 per cent. Des del 2007 també han augmentat les franquícies a la ciutat, a raó de 4 per any. Amb el Pla Estratègic Comercial l’Ajuntament ha volgut traçar un full de ruta amb què ajudar a la dinamització comercial.

Demà dijous l’empresa D’Aleph presentarà el Pla Estratègic de Comerç a l’Ajuntament. Serà a tres quarts de nou del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament i l’acte està especialment dirigit als comerciants d’Olot. A més d’analitzar l’estat del comerç i de fixar objectius, el pla també proposa 26 actuacions d’aquí al 2014.

Deixa un comentari