Mor als 64 anys Jordi Pujiula, psiquiatre i historiador olotí

El psiquiatre i historiador català olotí, Jordi Pujiula, ha mort aquesta matinada als 64 anys després d’una llarga malaltia. Acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, el 5 de febrer de 2008 hi va fer la lectura del discurs d’ingrés sobre el tema ‘Topografies Mèdiques de la Garrotxa’. Era president del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca. L’any 2000 obtenir el Premi d’Honor Ciutat d’Olot i el 2004 el Premi d’Excelència professional mèdica en Humanitats atorgat pel Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. Era col·laborador del diari El Punt, Revista de Girona, La Vanguardia, l’Avenç i altres publicacions d’àmbit local. Va ser autor de més d’una vintena d’obres i en va escriure d’altres amb historiadors i autors locals com Xavier Planas, Antoni Mayans i Xavier Ruscalleda. A Olot Televisió també hi va participar en diferents programes. Als inicis de la Televisió de la Garrotxa va presentar l’espai ‘Amics i coneguts’.

Deixa un comentari