L’Escola Malagrida, la primera de Girona en fer donació de sang

L’escola Malagrida d’Olot i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitzen conjuntament la campanya de donació de sang que es farà a Olot el 7 de maig. Els alumnes de cinquè del centre faran la campanya de difusió i col·laboraran amb l’atenció als donants el mateix dia.

L’escola Malagrida d’Olot és la primera de les comarques gironines en col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya per incentivar la ciutadania. La idea és implicar els alumnes de cinquè d’EGB, en la difusió de la importància de donar sang. Ja fa quatre anys que els professionals del Banc de Sang realitzen aquesta activitat en diferents centres de Catalunya. L’Escola Malagrida ha inclòs l’activitat dins l’assignatura de Ciutadania. Dues jornades de formació precedeixen al taller d’elaboració de la campanya. Amb les jornades de formació es busca sensibilitzar als alumnes, però també es donen nocions sobre com realitzar un logotip i un eslògan eficaços. La Marató per la Donació de Sang se celebrarà el 7 de maig de Olot. A la Garrotxa, el Banc de Sang i Teixits també estarà a Les Planes d’Hostoles el 24 de març, i a Besalú el 9 d’abril.

Deixa un comentari