Joaquim de Trincheria no és candidat del PP, el partit confirma que s’ha autoproclamat

Divisió al Partit Popular pel candidat a Olot. Segons ha pogut saber Olot Televisió, de fonts oficials del partit a Girona, Joaquim de Trincheria NO ha estat escollit cap de llista a la capital de la Garrotxa i ha estat ell qui s’ha autoproclamat. Recordem que aquesta mateixa setmana l’actual regidor a l’Ajuntament d’Olot va convocar a la premsa per fer pública la seva candidatura.

Són imatges d’aquest mateix dimarts. Joaquim de Trincheria convocava als mitjans de comunicació per fer pública la seva candidatura a Olot per les properes eleccions municipals i per setena vegada consecutiva. Olot Televisió ha pogut saber que de Trincheria ho va fer per iniciativa pròpia sense el vist i plau dels populars, un extrem que han confirmat fonts del Partit Popular de Girona. Ahir al vespre Joaquim de Trincheria va ser preguntat pels periodistes d’Olot Televisió però no va voler fer cap tipus de declaració sobre el tema.

I és que en ciutats de més de 20 MIL habitants és la junta electoral de Catalunya del partit qui ha de decidir el candidat, cosa que encara no han fet i que es procedirà en els propers dies. A més, però, hi hauria una segona persona disposada a encapçalar la llista del PP a Olot. Es tracta de Carles Jou. Els populars no han amagat la decepció pel comportament de Joaquim de Trincheria a l’hora d’autoproclamar-se candidat a Olot.

Deixa un comentari