La Carnavalesca i La Miliuna, guanyadors de la Gran Rua de Carnaval d’Olot

La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, en categoria de carrosses, i la colla La Miliuna, de Palamós, en comparses, són els guanyadors de la 22a. Gran Rua de Carnaval d’Olot, que s’ha celebrat aquest mateix migdia. Finalment el temps ha donat una treva i més d’una trentena de colles -gairebé dues mil persones- han pogut desfilar pel centre de la ciutat. Aquesta setmana Olot Televisió emetrà un programa especial amb les millors imatges de la rua i que es podrà veure aquest dilluns, dimarts i el proper cap de setmana. Podeu consultar els horaris a l’apartat ‘Guia TV’ del web. El jurat de la Gran Rua de Carnaval ha decidit que els guanyadors de la rua són: 

COMPARSES:

Primer premi: MILIUNA, de Palamós

Títol: MIL-i-UNA RATLLES

Segon premi: MARBOLENY, de Les Preses

Títol: PIULADES

Tercer premi: LA GRESCA, d’Olot

Títol: UN PAS DE L’INFERN

Quart premi: AMICS DE L’ESCOLA PIA, d’Olot

Títol: MEDUSAN

 

CARROSSES:

Primer premi: LA CARNAVALES D’OLOT i CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Títol: 18 ANYS D’IL·LUSIÓ… PIRATA TU PIRATA JO

Segon premi: PENYA CARNAVÀLIA DE LA GARROTXA

Títol: CARNAVALIA’S CIRCUS

Tercer premi: LA SANTJOANENCA, de Sant Joan Les Fonts

Títol: BOSC ENCANTAT

Quart premi: ELS BOIXOS DE SANT LLORENÇ, de Terrassa

Títol: ALI ALA i ELS QUARANTA i “PICO”

Finalment la Gran Rua de Carnaval d’Olot s’ha pogut celebrar aquest migdia després que l’entitat organitzadora, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, es va veure obligada a aplaçar-la degut al mal temps d’ahir. El sol ha lluït i també ho han fet les més de trenta colles que han desfilat des de l’antiga estació fins a la Plaça Clarà. A més, el bon temps també ha afavorit perquè tot el traçat s’hagi omplert de milers de persones que no s’han volgut perdre la desfilada.