El CPA Olot surt afortunat del campionat d’Espanya

El Club patinatge Artístic Olot continua l’ascens de triomfs al qual ens tenen acostumats. Aquest cop la diferència ha estat molt ajustada amb la magnífica proposta del Reus, però el club olotí ha revalidat per novena vegada consecutiva el títol estatal amb el ball anomenat ‘Superstició’. El Club patinatge artístic Olot s’ha proclamat campió d’Espanya per novena vegada consecutiva en el campionat estatal de grups de xou celebrat al pavelló Francisco Laporta d’ Alcoi (Alacant). La puntuació del grup olotí va ser de 97 punts i 60 dècimes. A la classificació l’ ha seguit el Reus Deportiu a molt poca distància, amb 96′ 70 punts. El tercer lloc del podi ha estat per al Patinatge Masnou amb 91′ 90 punts. En total han participat setze grups de tot l’ estat.

Destaquen les posicions aconseguides pels equips gironins, el cinquè lloc obtingut pel CP Bescanó, el sisè lloc del CPA Girona i l’onzena posició del GEIEG. Els grups de xou gironins han col.locat tres dels seus quatre representants dintre dels sis primers llocs finals. Dissabte a la tarda les esportistes olotines tornaven a la ciutat. La constant pluja apaivagava l’eufòria, tot i que saben com n’és d’important la consecució d’aquest nou títol, i com serveix d’exemple per a la resta de categories del club.

Ara cal esperar que el Club patinatge artístic Olot confirmi la seva supremacia davant la resta de grups de xou grans europeus. La propera prova es disputarà al Campionat d’ Europa de Gandomar, Portugal.