L’Olot venç el Sants (3-0) i es consolida al segon lloc

La Unió Esportiva Olot segueix inflexible a cada. Ahir a la tarda va guanyar al Sants per 3 gols a 0. No va ser el millor partit dels de Nitus Santos però van ser molt afectius de cara a porteria. Això, sumat a la fortalesa a la defensa, van ser decisius. Amb aquest resultat l’Olot consolida la segona plaça a la Primera Catalana. Abans del partit, la UE Olot va retre un homenatge a una de les persones més mítiques i estimades pel club, en Pere Mílchez, més conegut com ‘El Maño’, que compleix 50 anys a l’entitat. El president del club, Joan Agustí, i el capità de l’equip, Abel Solé, van ser els representants de l’Olot que sobre la gespa del municipal van acompanyar a Mílchez a fer la sacada d’honor.

Sense esperar més va començar el partit. Els jugadors de l’Olot eren conscients que no podien fallar a casa d’avant del Sants, un rival en posicions de descens. En una primera meitat molt insípida, el visitant va ser millor en moltes facetes del joc i va crear perill a la porteria local. Però l’estratègia va tornar a ser a clau pels olotins i Arimany va enviar al fons de la xarxa una falta molt ben llençada per Freixa. El Sants no ho deixava d’intentar. Nitus Santos demana més possessió de la pilota i els jugadors li van fer cas. En una jugada magistral amb més de deu passades prèvies, Robert va incrementar l’avantatge. Amb el partit encarrilat, la segona meitat printava molt bé. La tònica va ser la mateixa que en el primer acte, i l’Olot es va encarregar de portar el temps del partit i transformar els últims 45 minuts en un simple tràmit. Tot va passar durant l’últim quart d’hora. Primer l’Olot va disposar de la millor ocasió del partit, on va xutar fins a tres vegades. A la quarta, Arimany va sentenciar amb un cop de cap tant efectiu com elegant.