Madrid invertirà 280 mil euros a la tercera fase del Teatre Principal

El Ministeri de Foment invertirà ha adjudicat l’execució de les obres de condicionament de la Sala d’Assajos del Teatre Principal d’Olot. La inversió prevista és de 280 MIL euros en aquesta tercera fase de reforma del Teatre. Les obres començaran en breu i està previst que s’allarguin un màxim de 5 mesos. La tercera fase de reforma del teatre principal d’Olot se centra exclusivament en la sala d’assajos, paradoxalment incòmode per assajar-hi. El 2009 es va elevar el sostre, massa baix, en el que va ser la primera fase de reforma, i ara s’acabaran de condicionar els 162 metres quadrats sala.

La inversió de Foment s’inscriu dins el programa de recuperació de teatres històrics. L’empresa Constructora d’Obres Municipals SA executarà les obres que convertiran la sala d’assajos en un espai polivalent. Les obres haurien de començar en breu, i com a màxim s’allargaran 5 mesos.

En total, s’han invertit gairebé 3 milions 900 MIL euros des que es van començar les reformes, dels quals l’ajuntament hi ha posat un milió 600 MIL euros, un 43%. El 57 per cent restant prové d’aportacions de la Generalitat, la Diputació de Girona i l’Estat Espanyol.

x