El PP de Girona no vol a De Trincheria de cap de llista a Olot

El Partit Popular de Catalunya vol cares noves a la llista que presenti a Olot i han demanat a Joaquim de Trincheria que no sigui el cap de llista. És una informació que els avançàvem divendres i que confirma la direcció del partit. El PP a Girona aposta com a candidat per una persona fins ara desconeguda en l’àmbit polític. Es tracta de Carles Jou. Fonts properes a la direcció del Partit Popular de Girona han explicat a Olot Televisió que el comitè del partit a Catalunya és qui proclama els candidats en municipis de més de 20 MIL habitants. Joaquim de Trincheria ja va deixar entreveure certes desavinences amb la direcció del Partit Popular a Girona i va insistir en el fet que la junta local havia pres la decisió de proclamar-lo candidat. De Trincheria ha comunicat que el partit li demana una imatge renovada a Olot, però que ho deixa a les seves mans. L’actual regidor del PP serà demà al programa ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió.

 

Deixa un comentari