Finalment Joaquim de Trincheria no serà l’1 del PP a Olot

Es confirmen les informacions que Olot Televisió ve explicant des de la setmana passada; Joaquim de Trincheria no encapçalarà la llista del Partit Popular a Olot per les properes eleccions municipals. Fonts del PP de Girona ho han confirmat fa només uns minuts. La direcció del partit l’hi ha ofert anar de número dos, però de moment no hi ha cap resposta per part de De Trincheria. El nom de Carles Jou és el que sóna, ara per ara, per encapçalar la candidatura a la capital de la Garrotxa però no està confirmat i es concretarà en els propers dies. Aquesta decisió posaria punt i final a 27 anys de Joaquim de Trincheria al capdavant del PP a Olot.

El Partit Popular de Catalunya vol cares noves a la llista que presenti a Olot i, fa uns dies, van demanar a Joaquim de Trincheria que no fos el cap de llista. Dimarts de la setmana passada, i en roda de premsa, Joaquim de Trincheria es va autoproclamar candidat i ja va deixar entreveure certes desavinences amb la direcció del Partit Popular a Girona i va insistir en el fet que la junta local havia pres la decisió de proclamar-lo candidat.