Avui s’inaugura l’Olot.doc

Aquest vespre s’inaugura de forma oficial la mostra internacional de documentals Olot.doc, tot i que els projectors ja fa hores que s’han posat en marxa per oferir al públic les primeres produccions de la seva programació. Ahir va ser exhibit el documental Màscares, sobre el procés que el reconegut actor Josep Maria Pou segueix per posar-se a la pell d’un nou personatge. El públic va poder veure el documental acompanyat d’un dels seus directors, la periodista Elisabet Cabeza.

Amb un homenatge a la màscara més petita, el nas de pallasso, l’actor Jordi Borràs va posar en situació el públic que ahir va apropar-se als catòlics per veure el primer dels documentals d’Olot.doc, Màscares, dirigit per Elisabet Cabeza i Esteve Rimbau i on l’actor Josep Maria Pou deixa que els curiosos mirin a través del pany de la porta per descobrir els seus secrets a l’hora de transformar-se en un personatge, en aquest cas, Orson Welles.

El documental mostra el procés i l’evolució del personatge d’una obra teatral des de les bambolines, un lloc privilegiat des d’on el qual els directors van voler mostrar sense ser vistos. El primer dels documentals de l’Olot.doc ha agradat al públic, que ha pogut descobrir què hi ha darrere d’una obra de teatre. Els directors del la proposta han acceptat de grat la invitació de la mostra internacional per mostrar al públic olotí aquest treball. La presència de la codirectora del projecte a la sala va permetre al públic debatre sobre el documental després de la projecció.

Deixa un comentari