Joaquim de Trincheria presenta a Júlia Sala de candidata a Olot, de nou, sense l’aprovació del PP de Girona

El Partit Popular ja té la persona que encapçalarà la llista del partit a Olot. Es tracta de Júlia Sala, de 51 anys i fins ara número dos de Joaquim de Trincheria. La presentació s’ha fet oficial aquest mateix migdia després d’una setmana de negociacions internes. Fa només deu dies era De Trincheria el candidat però la direcció del partit li va demanar una regeneració. Segons ha pogut saber Olot Televisió de fonts del PP de Girona, una vegada més De Trincheria ha presentat la candidata sense que la direcció del partit ho hagi aprovat.

Júlia Sala, de 51 anys, té tres fills, viu i treballa a Olot, i des de fa 8 militant del Partit Popular, serà la número 1 de la llista del PP a les eleccions municipals del 22 de maig. Des de les últimes eleccions municipals, Sala era la número dos de Joaquim de Trincheria. Finalment, les pressions del partit han aconseguit que l’actual regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament d’Olot no es torni a presentar en aquesta convocatòria.

Fins fa uns dies es barallava un altre nom com a possible candidat, el de Carles Jou. De Trincheria ha explicat perquè no ha apostat per ell i sí per Júlia Casas. Casas diu que afronta el repte amb il·lusió i que compta amb de Trincheria per recolzar-se en aquesta nova etapa.

En aquest moment el PP a Olot té un regidor. Si es repetissin els resultats de les últimes eleccions, Joaquim de Trincheria no estaria present al consistori els propers quatre anys. Júlia Sala pren el relleu de Joaquim de Trincheria amb la voluntat de fer una política continuïsta.