CiU presenta les dotze espases de la seva candidatura a Olot

El grup de Convergència i Unió d’Olot ha presentat ja la llista per a les eleccions municipals d’Olot. El candidat, Josep Maria Corominas, l’ha presentat com una llista equilibrada, tant per qúestió de sexe com per edat, per càrrecs professionals i per afiliació. La llista incorpora regidors de Convergència democràtica, d’Unió i regidors independents consensuats pels dos partits de la federació. És, segons ha dit Corominas, un equip preparat per liderar que volen que sigui el canvi per a la ciutat.

La llista de Josep Maria Corominas continua tenint de mà dreta el vicepresident del Consell Comarcal, Josep Berga, o després, per aquest ordre, Nuri Zambrano, dedicada a la banca i coneixedora del món empresarial, Núria Fité, gerent del Patronat Joan Sellas Cardelús, Estanis Vayreda, antic conegut de la formació que torna a la seva llista, vinculat al món social, Miquel Ángel Zarza, director de l’Escola Pia i creador del primer centre de dia d’atenció a la gent gran de la Garrotxa, maria del Mar Roca, treballadora a la Fundació privada Hospital Sant Jaume d’Olot, Josep Gelis, dedicat al món empresarial i actual regidor al consistori olotí, Joseph Ferrés, empresari militant a Reagrupament, Anna Maria Linares, també regidora actualment a l’ajuntament d’Olot i treballadora de l’administració pública, Joan Jurado, inspector tributari, i Llorenç Colomé, professional en una gestoria administrativa i president local de Convergència Democràtica d’Olot. Preguntat per si li ha costat convèncer els membres de la llista, Corominas ha dit que només ha trobat il·lusió de les persones que formen l’equip de CiU per afrontar i liderar el que volen que sigui el canvi per a la ciutat d’Olot.