L’Olot rep a l’Iberiana, la primera final de la temporada

La Unió Esportiva Olot rep, aquest diumenge, la visita del Gimnàstica Iberiana. És un d’aquells equips dels quals Nitus Santos no es refia ni un pèl. En els últims tres enfrontaments els Barcelonins només han pogut sumar quatre dels nou punts possibles. Les estadístiques de l’Olot són molt diferents i l’equip ha aconseguit guanyar en els últims tres enfrontaments. Tot i així no val a badar i caldrà aprofitar el factor camp.

L’Olot va directe a batre tots els rècords. La segona posició actual, i a només dos punts del líder, el Vic, fa pensar que l’ascens està ben encarrilat i amb opcions de poder donar la sorpresa i guanyar el campionat. Tot i les bones vibracions, queda una recta final de partits que es convertiran en finals decisives. La propera és aquest diumenge a la tarda al camp municipal d’esports on els de Nitus Santos rebran a l’Iberiana. L’Olot s’està mostrant molt fort en totes les condicions i les estadístiques dels partits a casa són del tot favorables. De totes maneres els jugadors hauran de sortir a totes. Sumar tres punts aquest cap de setmana posaria més pressió al Vic, que rep al Blanes, un conjunt que els de Nitus Santos coneixen molt bé.