Lluís Balcells rep les ales a la cultura

Dissabte es va lliurar el premi Ales a la cultura, el reconeixement que Olot fa als seus dinamitzadors culturals més actius. Aquest any el guardó ha estat per al president de l’Agrupació Sardanista d’Olot, Lluís Balcells.

Rodejat de familiars, amics i les persones que l’han acompanyat en la tasca de dinamitzar culturalment la ciutat, des de l’Agrupació Sardanista d’Olot, però també en l’àmbit del teatre, el pessebrisme o la música. Així va rebre Lluís Balcells les ales a la cultura que atorga l’Ajuntament d’Olot en reconeixement a la tasca cultural impulsada per l’actual president de l’entitat sardansita. A part del seu treball en l’àmbit sardanista, Balcells també ha participat activament en el món del teatre i ha estat pessebrista. Entre d’altres qüestions, va ser el fundador de l’Associació de Música d’Olot. L’historiador Josep Murlà va ser l’encarregat de resumir la tasca cultural realitzada per Balcells al llarg de la seva vida. El lliurament del premi ales a la cultura es va viure dissabte com una celebració de la cultura transversal.