Imputen a Pere Puig quatre assassinats amb traïdoria

OTV/El Punt.-El fiscal i les tres acusacions particulars contra l’assassí confés Pere Puig, que el mes de desembre va matar quatre persones amb una escopeta, li han imputat quatre delictes d’assassinat amb traïdoria. El paleta va ser traslladat ahir al jutjat d’Olot per assistir a la vista de l’obertura del procediment de la llei del jurat i va escoltar les imputacions que li van fer les acusacions sense fer ús del seu dret de paraula.

El fiscal i els advocats de l’acusació mantenen que Puig tenia decidit posar fi a la vida de les quatre persones que va acabar matant i els va disparar amb un rifle sense sense deixar-los opció per defensar-se. Per això li imputen un delicte d’assassinat tipificat en l’article 139.1 del codi penal, que preveu penes d’entre 15 i 20 anys de presó. L’advocada de l’assassí confés, Núria Masó, no s’ha oposat a la imputació de quatre delictes contra la vida, però ha posat en dubte l’article imputat. Tot i així, la llei preveu que una persona culpable de diversos crims, com el cas de Puig, sigui condemnada al triple de la pena més elevada que se li imposa.