Demostració de maquinària a Les Preses

Aquest diumenge Les Preses ha estat testimoni de la demostració de maquinària que ha fet el taller Reyes. Els visitants han pogut veure com funciona cadascuna de les màquines que distribueix el taller també les han pogut provar provar-les. En realitat, es tracta d’una fira a petita escala.

L’amenaça de pluja i fins i tot algunes gotes no van ajudar gaire als ànims de primera hora a la fira de demostració. Però el dia es va anar aixecant i els visitants es van anar acumulant. El Taller Reyes va dedicar tot el diumenge a fer demostracions dels productes que distribueixen, amb la col·laboració de representants de les empreses originals.

Un espai destinat una petita zona per a nens i nenes, donava als pares i mares una mica de llibertat per assistir a les demostracions i fer preguntes. També una zona de refrigeri amb pica-pica va ajudar a amenitzar les visites.

L’èxit d’assistència i la bona disposició dels visitants porta al taller Reyes a pensar en repetir l’experiència. Difícilment la fira de demostració podria convertir-se en anual, però sí és molt possible que se’n facin noves edicions.

Deixa un comentari