Els Teixons no poden contra el Cornellà

No hi va haver sort. El Garrotxa Rugbi Club va perdre a la seva visita al camp del Cornellà, rival directe de la classificació, per 27 punts a 7. El partit es presentava difícil, tant per l’entitat del rival, com pel fet que durant tota la segona volta el Garrotxa arrossega un gran nombre de baixes per lesions que compliquen poder presentar un equip compensat que pugui fer front als rivals.

De fet, el nombre de jugadors és el gran problema del Garrotxa que, d’altra banda, es mostra competitiu i preparat en els camps que visita. Iniciat el partit el Cornellà va aprofitar el desconcert amb que els Teixons havien sortit al camp per marcar dos assajos. Tot i això els garrotxins van saber recuperar-se  i a través d’una jugada de davantera el mig de melé Jordi Pallàs va aconseguir reduir la diferència. Amb el resultat de 12 a 5 s’arriabava al descans.
La segona part va continuar amb un joc molt inestable i amb possibilitats de marcar per part dels dos equips, els de la garrotxa van estar molta estona a 5 metres de la marca rival, marca que hauria suposat l’empat, aquesta però no va arribar. En canvi va ser el Cornellà qui a deu minuts pel final va saber aprofitar l’expulsió del mig de melé dels Garrotxins, i el gran esforç físic que havien fet, per ampliar la diferència anotant tres assajos més.
La setmana que ve el Garrotxa rep a domicili el Badalona/CEU, últim classificat de la lliga, tot i això l’equip no es pot confiar, i cal que aprofiti el partit per treure un bon resultat que tregui el mal gust de boca de les ultimes derrotes.