La Vall d’en Bas tindrà benzinera molt aviat

La Vall d’en Bas està a prop d’iniciar la primera fase d’ampliació del polígon industrial de la Serra, situat a la rotonda d’entrada a l’eix Vic-Olot. Aquesta ampliació consisteix en la promoció de 7 noves naus industrials i una benzinera. A hores d’ara hi ha dues empreses interessades a implantar una estació de servei en aquesta intersecció de vies estratègica. El projecte podria sortir a concurs en menys de quatre setmanes.

La Vall d’en Bas està a punt d’iniciar un projecte ambiciós que l’Ajuntament es va marcar en el seu planejament urbanístic municipal, l’ampliació del polígon de la Serra. L’equipament més important és la instal·lació d’una benzinera. En aquests moments hi ha dues empreses interessades. Una d’elles no té actualment presència a la Garrotxa i vol implantar-se en el territori. L’Ajuntament es troba en converses amb les dues companyies. La intenció és obrir el concurs en menys de quatre setmanes, sempre i quan s’arribi a un principi d’acord amb una d’elles.

A més que per als viatgers que arribin a la Vall des del Túnel de Bracons o des de Sant Feliu, la nova estació de servei pot beneficiar els veïns del municipi que utilitzen gasoil, i pot suposar una important injecció d’ingressos per l’Ajuntament. Una altra part de l’ampliació del polígon de la serra la constituirà la implantació de set noves naus industrials. L’Ajuntament busca empreses que en vulguin assumir el finançament d’aquesta promoció directa del consistori.

Amb aquestes dues iniciatives per la implantació de noves infraestructures, l’Ajuntament completarà el projecte d’ampliació d’aquest tradicional polígon industrial del municipi.