Alumnes de l’Escola Pia s’apropen al món dels robots

Els alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Pia han participat en un taller per a la construcció de robots. L’objectiu és acostar-los al món de l’enginyeria i ajudar-los a decidir els recorreguts acadèmics que escolliran l’any vinent. La formació i l’orientació va a càrrec dels responsables del projecte Automàtica augmentada de la Universitat de Girona.

Aquest dilluns els alumnes de tercer d’ESo de l’escola pia han construït un robot des de zero. Els responsables del projecte Automàtica augmentada de la Universitat de Girona els han acompanyat en aquest procés, tal i com van fer amb els alumnes de cinquè i sisè de primària el passat mes de gener. El treball amb diferents tipus de sensors ha estat el centre del taller, que ha conclòs amb la construcció dels robots.

Amb aquesta activitat es fomenta l’interés per les enginyeries, i es dónen elements als alumnes per poder decidir la seva orientació en el próxim curs.

Decideixin el que decideixin, després del taller els alumnes han rebut unes primeres nocions de robòtica de la mà dels responsables del projecte Automàtica augmentada de la Universitat de Girona.