Millora del subministrament elèctric entre Besalú i Serinyà

La companyia elèctrica Endesa ha instal·lat un nou seleccionador per millorar el subministrament elèctric entre Besalú i Serinyà. L’actuació beneficiarà els clients de vuit municipis garrotxins.

Endesa ha instal·lat un nou seleccionador per millorar el subministrament elèctric de 18 municipis entre Besalú i Serinyà, en una de les línies que connecten la sub estació de Figueres amb la d’Olot. Concretament, el nou dispositiu millorarà la qualitat del servei als municipis de Maià de Montcal, Olot, Sant Jaume de Llierca i Sant Joan les Fonts. Aquestes millores també beneficiaran als pobles d’Argelaguer, Besalú, Sales de Llierca i Sant Ferriol, tot i que en aquests últims municipis la companyia hi té menys de 10 clients. La funció del seleccionador és desconnectar un tram de línia en cas de qualsevol incidència. La funció es realitza de forma telecomandada, fet que evita haver de desplaçar un equip de la companyia per reparar la instal·lació, de manera que es redueix el temps que dura l’avaria. Aquestes reformes han significat una inversió de 22 mil 500 euros, que ha assumit la companyia.

x