L’Hospital d’Olot haurà de retallar entre 4 i 7 milions d’euros del presssupost

Els sindicats de la Sanitat calculen que la tisorada a les comarques gironines serà de 26 MEUR entre la retallada de pressupost del Trueta i la dels Centres d’Atenció Primària. Tot i que encara no saben amb detall quins serveis es veuran afectats, quants llits menys hi haurà i si enviaran treballadors a l’atur, asseguren que tenen sobre la taula les grans xifres i que són “inassolibles”. Pel que fa als hospitals comarcals, la previsió és que les retallades siguin d’entre 4 i 7 Milions d’Euros per centre.

Els sindicats han fet una assemblea i han decidit mobilitzar-se per denunciar que la tisorada no es pot fer sense que la qualitat assistencial se’n ressenti i han Convocat una concentració unitària el dia 28 davant la seu del Govern a Girona. També han previst una sèrie de concentracions de protesta locals. Els professionals del centre d’Atenció primària de la garrotxa, amb seu a Olot, han previst una concentració contra les retallades aquest dijous a les dues de la tarda al mateix edifici de l’ambulatori.

x