La Fageda, empresa responsable

La Cooperativa la Fageda està entre les 25 empreses més responsables de tot l’Estat Espanyol, segons l’enquesta Merco 2011. A més, el president de la cooperativa, Cristóbal Colon, apareix per primera vegada en el rànquing dels 100 líders més ben valorats.

El Monitor Empresarial de Reputación Corporativa del 2011 col·loca a l’empresa santapauenca a la vint-i-tresena posició del rànquing d’empreses espanyoles. La llista s’elabora a partir d’una enquesta realitzada a 15.000 directius de tot el país. A l’enquesta s’avalua el comportament ètic, la transparència i el bon govern, la contribució a la comunitat, el compromís amb el medi ambient i el canvi climàtic i també el comportament amb els treballadors. Només 100 empreses apareixen en el rànquing de Merco i Santander, Telefònica i Inditex ocupen les tres primeres posicions. És la segona vegada que La fageda està a la llista de les 100 empreses més responsables d’espanya, i la primera que el seu president, Cristóbal Colón, apareix en el rànquing dels 100 líders més ben valorats.

Deixa un comentari