Es posa en funcionament ‘meteogarrotxa.com’

El servei de meteorologia ‘meteolot.com’, que col·labora amb Olot Televisió oferint la previsió diària del temps a la ciutat, amplia el seu servei a tota la Garrotxa. Un servei que ofereix a través de la pàgina ‘meteogarrotxa.com.’

Meteolot.com ofereix mapes isobàrics, de temperatura i imatges del meteosat i del radar meteorològic del servei de meteorologia de catalunya. Fins ara el portal oferia les dades dels seus sensors climatològics d’olot; i ara oferirà també dades per a tots els municipis de la garrotxa. Amb els mesos, meteolot.com ha anat creixent.

Només cal entrar a la web meteogarrotxa.com i seleccionar el municipi garrotxí que vol consultar. Les dades dels municipis garrotxins però, no es complementes amb imatges de webcam com sí passa amb les dades d’olot.

Meteolot.com col·labora a l’últim tram dels informatius d’olot televisió oferint les dades meteorològiques de la ciutat i també fent una previsió pels dies a venir.

 

Deixa un comentari