L’acusació particular demana la imputació del garrotxí Joan Boada, de Joan Saura i la cúpula de bombers per obstrucció a la justícia

La germana d’un dels Graf morts en l’incendi d’Horta, Dolors Espinet, ha ratificat aquest dijous al jutjat de Gandesa la denúncia presentada la setmana passada contra l’exconseller d’Interior Joan Saura, l’exsecretari general d’Interior Joan Boada i tres dels comandaments del cos de Bombers, Joan Rifà, Joan Rovira i Agustí Gatell, per un presumpte delicte d’obstrucció a la justícia. Com ha explicat l’advocat de l’acusació particular, Pau Simarro, han demanat a la jutgessa la imputació de l’excúpula d’Interior pels “indicis de criminalitat” que consideren que existeixen en les pressions que van declarar haver rebut l’alcalde d’Horta, Àngel Ferràs, i l’excap del parc de Bombers d’Horta, Vicent Creus.