Manifestació dels funcionaris de l’ABS d’Olot contra la retallada a la sanitat

La seixantena de funcionaris que treballen a l’Àrea Bàsica de Salut d’Olot, situat al Passeig de Barcelona, s’han manifestat per mostrar el seu desacord a la retallada que planteja el Departament de Sanitat de la Generalitat. Segons una portaveu dels sanitaris, han sortit al carrer prop del 90% dels treballadors que a les dues del migdia han tallat el trànsit al pont de Ferro de l’Avinguda Santa Coloma. Els manifestants portaven una pancarta on es podia llegir ‘Per una sanitat de qualitat, no a la tisora’. La concentració ha durant uns minuts, ha estat motivada i organitzada per diversos sindicats i s’ha fet de manera paral·lela a la que s’ha convocat aquest dijous a les sis de la tarda a Barcelona.

Deixa un comentari