Els testimonis ratifiquen els 11 assassinats de Joan Vila

Com els avançàvem ahir, dimecres vinent, 27 d’abril, començarà el procés de declaracions del Jutjat d’Olot pel cas dels assassinats a la residència La Caritat. Dimecres s’oferiran accions de forma voluntària als familiars de les víctimes que encara no han declarat davant de la policia. Del 13 al 27 d’abril compareixeran els 64 testimonis ja citats pel jutge, entre familiars i professionals. Olot Televisió ha parlat avui amb l’advocat dels familiars de les víctimes, Rafel Berga. El seu bufet ja representa quatre d’aquestes famílies i properament passarà a representar-ne una cinquena, tot i que el fiscal defensarà els seus drets en cas que no sol·licitin representació legal.

Berga ha lloat la feina d’investigació de la policia prèvia al procés de declaracions judicials. Segons l’advocat, en les declaracions fetes a la policia ja s’han arribat a indicis que ratifiquen el zelador Joan Vila com a autor dels 11 assassinats que va confessar haver perpetrat. Els testimonis fets a la policia coincideixen a dir que el zelador estava especialment nerviós i intentava que els companys de la residència no intervinguessin i no s’involucressin davant la mort de cadascun dels 11 ancians.

Deixa un comentari