L’Orfeó estrena ‘La Ratera’

A banda de les activitats culturals que es preparen aquest llarg cap de setmana amb motiu de la Diada de Sant Jordi i la Setmana Santa, l’oferta cultural, diguéssim, normalitzada que hi ha habitualment a la ciutat segueix el seu curs. Una les propostes d’aquesta oferta habitual és la que proposa aquest cap de setmana l’Orfeó Popular Olotí amb l’estrena de l’obra La Ratera, el clàssic de misteri de l’escriptora Àgatha Cristie, el guió teatral més traduït al món i el més representat. Des de la seva estrena, fa més de 50 anys, es representa a Londres de forma diària i sense interrupcions. Amb aquesta proposta, Orfeó teatre torna a posar-se a les ordres dels actors de renom Jaime Blanch i Marta Puig. Les primeres representacions a Olot són dissabte i diumenge a les 8 del vespre.

x