L’olotina Jennifer Pareja fa història amb el CN Sabadell al proclamar-se campiones d’Europa

Les noies del CN Sabadell, entre les quals hi ha l’olotina Jennifer Pareja, han fet història després de proclamar-se campiones d’Europa per primera vegada. Les vallesanes han derrotat l’Orizzonte Catania a la gran final per un clar 13 a 8. Ha estat un partit molt dur de les noies d’Ignasi Guiu, que han jugat de manera brillant. Després d’un primer temps més igualat, al qual s’ha arribat al 8 a 5 al descans, el Sabadell ha pssat per sobre de la italianes amb un tercer quart impacable. Les aturades de Laura Ester, els gols de Gabriella Szuks i el fantàstic treball en equip de les catalanes han acabat amb una victòria aclaparadora. D’aquesta manera el CN Sabadell assoleix la fita més important del seu palmarès.