La fira del primer de maig acollirà 260 parades

Aquest diumenge torna la fira de l’1 de maig a Olot, el que la regidoria de promoció de la econòmica d’Olot defineix com “la porta de la primavera. Altre cop, el mercat de l’automòbil nou i d’ocasió, la mostra de cotxes antics, la mostra de bonsais, el mercat del disc, el mercat del col·leccionisme, el de l’artesania, el mercat de roba i les activitats culturals del festival de dansa olotí Sismògraf, es repartiran durant tot el dia entre la plaça Major i la plaça Balmes d’Olot. En total, 260 parades de diferents productes ompliran el centre de la ciutat. Per segona vegada, els comerciants obriran les botigues del centre amb motiu de la fira. Com a fet destacat, el tradicional campionat ocellaire aplegarà en aquesta edició el Campionat de Catalunya d’ocells al pavelló firal.