El III Open memorial Santi Silvas es farà del 8 al 12 de juny

Aquest dijous s’ha presentart la Tercera edició de l’Open memorial Santi Silvas. Un campionat de tenis per a esportistes amb discapacitat física que any rere any es consolida. La bona organització, el suport institucional i l’impuls de la fundació Tommy Robredo ho fan possible. Del 8 al 12 de juny les instal·lacions del Club Natació Olot acolliran el tercer open memorial Santi Silvas per a tenistes en cadira de rodes. 36 esportistes es disputaran els 15.000 dòlars en premis en un torneig de categoria Ift2. L’Open memorial Santi Silvas és el més important d’Espanya en la seva categoria, i aquesta i d’altres raons li garanteixen el suport institucional. Les autoritats hi veuen a més les avantatges d’un esdeveniment d’aquestes característiques. En la presentació d’ahir dijous, que complementava la que ja es va fer durant el 59è torneig compte de Godó, Tommy Robredo va parlar també del seu estat de forma, després de la lesió que va patir al torneig de Montecarlo.