L’Ajuntament d’Olot celebra l’últim ple del mandat

Ahir es va celebrar l’últim ple ordinari de la present legislatura a Olot. Un ple que va començar amb la declaració de la regidora Llum Adell com a no adscrita al grup de Convergència i Unió, després que hagi decidit encapçalar la candidatura d’un altre partit, en aquest cas, Nova Catalunya Independent. La regidora, ahir ja no adscrita, va voler fer notar la seva visió particular en dos punts de l’ordre del dia votant en contra de dos d’ells, concretament l’aprovació del compte general de la corporació referent al 2010 i la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística per a la plaça Campdenmàs. Per la resta, els punts del ple es van despatxar ràpidament, en 30 minuts. El ple va durar després prop de mitja hora més, temps que els diferents regidors van utilitzar per fer el seu particular discurs al final del mandat.