El quiosc de l’ONCE de la Pl. Doctor Fàbrega reparteix 175.000 euros

El quiosc de la ONCE situat a la plaça Doctor Fàbrega d’Olot va repartir, el passat divendres, uns 175.000 euros al vendre cinc butlletes del número 62.796. Els afortunats rebran uns 35 mil euros per cada butlleta premiada.

La sort de la loteria va fer parada a Olot. El quiosc de la ONCE situat a la plaça Doctor Fàbrega, a l’entrada d’urgències de l’Hospital per la plaça mercat, va vendre cinc butlletes del número 62mil796, corresponent al sorteig del Cuponazo, el passat divendres. Cada una d’aquestes butlletes comporta uns 35 mil euros de premi. En total, uns 175000 repartits entre diversos afortunats de la ciutat, una quantitat que haurà fet feliç a més d’un. No és la primera vegada que el quiosc regentat per Fulgencio Álvarez reparteix la sort a la ciutat. L’administrador de la ONCE afirma que és la quarta vegada que reparteix un premi així, tot i que el número de butlletes premiades varia segons la ocasió. Àlvarez espera que aquest premi serveixi d’impuls a les seves vendes.

 

Deixa un comentari