Troben amb bon estat de salut l’home de 79 anys que havia desaparegut a Sant Feliu

Els equips de recerca han trobat aquest dilluns al matí en bon estat de salut un home de 79 anys que va desaparèixer aquest diumenge al migdia a Sant Feliu de Pallerols. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’home patia problemes coronaris i ha estat localitzat mentre dormia en una pallissa quan faltaven pocs minuts per a les deu del matí. L’ancià va desaparèixer ahir al migdia i aquest matí, a les sis, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra han reprès les tasques de recerca fins que l’han localitzat quasi quatre hores més tard. Segons ha pogut saber Olot Televisió, ha estat el mateix alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, qui l’ha trobat aquest matí.

Deixa un comentari