El ‘Pros i contres’ s’emet, aquest dimecres, des de la Universitat de Vic

Olot Televisió emetrà el programa ‘Pros i contres’ d’aquest dimecres des de la Universitat de Vic. El programa, dirigit i presentat per Albert Brosa, obre la col·laboració que ambdues institucions van iniciar amb la firma del conveni marc ara fa unes setmanes, que van formalitzar el rector de la UVic, Dr. Jordi Montaña i el president de la cadena, el periodista Josep Puigbó. En aquest primer programa, que compta amb la participació d’estudiants de tercer de Publicitat i Relacions Públiques en tasques tècniques i la realització del SAV, Olot TV vol analitzar l’estat actual de la universitat i la seves relacions amb l’entorn: perfil de l’estudiant, preparació del professorat, finançament, recerca, reptes de futur, col·laboració amb empreses… A la taula hi haurà l’adjunta al degà de la FEC, Dra. Anna Sabata; el sociòleg i professor de la FE, Dr. Albert Juncà; el periodista i geògraf, Dr. Jordi de San Eugenio i el coordinador de Periodisme, Dr. Xavier Ginesta. El programa s’emetrà en els seus horaris habituals: a les 14:30, 20:30, 22:30 i 00:30. També es podrà seguir l’emissió a través del servei “OTV a la carta” (http://olottv.xiptv.cat).