Els partits encaren la recta final de la campanya electoral, que acabarà amb el debat d’Olot Televisió

Els partits encaren la última setmana de la campanya electoral. Alguns d’ells ja han celebrat els actes centrals de campanya. És el cas del PSC i ERC. CiU ho farà aquest vespre, a les 8, al Teatre Principal amb la presència de Josep Antoni Duran Lleida. La campanya electoral de les eleccions municipals acabarà aquest divendres amb el debat d’Olot Televisió, que començarà a les 10 de la nit.

El PSC va fer l’acte central de campanya aquest dissabte. Unes 200 persones, segons el partit, van assistir a aquest míting, en el qual hi va ser present el candidat del PSC a Olot, Josep Guix, i el primer secretari del PSC a les comarques de Girona, Joaquim Nadal, que va destacar la renovació continuista de la llista socialista a la ciutat. 

CiU fa una crida a totes les empreses que tenen pensat marxar d’Olot a que es posin en contacte amb la seva llista abans de prendre aquesta decisió. El candidat de la federació nacionalista a Olot, Josep Maria Corominas, es marca com a prioritat evitar que es perdin més llocs de treball a la ciutat apostant per millorar les infraestructures i posar en joc tot el sòl industrial disponible a la Garrotxa. 

ERC també va celebrar l’acte central de campanya dissabte al vespre. Ho va fer al teatre del Centre Catòlic d’Olot i amb la presencia de l’ex conseller d’innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. Esquerra assegura que el canvi és la seva filosofia de treballar junts. Declara que aquest és un moment de canvi de cicle. A Olot, el partit s’ofereix als votants del PSC desenganyats.

ApG creu que el futur de Catalunya només passa per la independència. El seu candidat a Olot Raül Massanella ha explicat que aquest ha estat un dels motius per no presentar-se junt amb Iniciativa per Catalunya, que defensa la confederació de nacions per Espanya. Alternativa també ha explicat que ha presentat una denúncia a la policia municipal per l’agressió que han patit algunes de les seves pancartes.

Llorenç Planagumà, candidat a Olot per ICV-EUiA, va rebre divendres el suport de l’eurodiputat de la formació ecologista Raül Romeva. Planagumà i Romeva han afirmat que els moviments ecosocialistes són la tendència emergent a Europa, i han reivindicat la candidatura perquè Olot sigui un model de ciutat ecològica, moderna i socialment justa.