Divendres a partir de les 22.00 i en directe per Olot Televisió, el debat més decisiu de la campanya electoral

Aquest divendres, a partir de les 22.00 i en directe, Olot Televisió emet el debat més decisiu d’aquestes eleccions. Amb els candidats de les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament d’Olot. Josep Guix, del PSC; Josep Maria Corominas, de CiU; Pere Gómez, d’ERC; Raül Massanella, d’ApG; Moisès Font, de PxC i Júlia Sala, del PPC es veuran les cares per debatre sobre el futur de la ciutat. I diumenge a partir de les 19.45, el programa especial ‘La nit electoral’; amb el sondeig de les 20.00 -elaborat per l’IDESGA i amb el suport de més de 40 alumnes de l’Escola Pia d’Olot i del Cor de Maria-, i l’escrutini minut a minut amb l’anàlisi dels representants de totes les forces polítiques.